Dakar

Retirada de Ricky Brabec i nou canvi de líder en el Dakar

Motor. L’americà ha tingut una avaria i Toby Price ho aprofitat per recuperar el domini de la general. Quintanilla es reenganxa a la lluita pel títol

La vuitena etapa del Dakar en motos ha estat d’allò més moguda. D’entrada per la retirada a causa d’una avaria de qui havia començat la jornada com a líder de la classificació, Ricky Brabec (Honda). Al nord-americà li ha fallat la moto en el quilòmetre 52 i ha acabat recollit per un helicòpter. L’especial, de 360 km entre San Juan de Marcona i Pisco, l’ha acabat guanyant l’austríac Matthias Walkner (KTM), però el lideratge de la prova torna a canviar i és ara per a l’australià Toby Price (KTM), que ha acabat la jornada tercer. El xilè Pablo Quintanilla (Husqvarna), que dilluns va perdre 21 minuts, s’ha reenganxat a la lluita pel títol en acabar segon, posició que també ocupa en la general amb un sol minut de desavantatge respecte de Price. Oriol Mena (Speedbrain) ha acabat dotzè i assoleix, provisionalment, la seva millor classificació en la general amb l’onzena posició. En breu s’espera l’arribada a meta de Laia Sanz (KTM) i Marc Solà (KTM), 17a i 22è, respectivament, en el penúltim control de pas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)