Dakar

El segon lloc per a Roma ja no es pot escapar

Motor. Al-Attiyah guanya l’etapa i és el virtual vencedor del Dakar

Nani Roma (Mini) és el segon classificat virtual d’aquesta edició del Dakar. Tot i que encara queda una especial de 112 km per disputar-se, la novena etapa ha deixat els dos primers llocs de la prova pràcticament sentenciats. En el cas del català, els problemes que han tingut els dos rivals amb qui lluitava per al podi –que Nasser Al-Attiyah (Toyota) encapçalarà amb tota seguretat– li assegurarien la segona posició. D’entrada ha estat Stéphane Peterhansel (Mini), quart de la general, qui s’ha vist obligat a abandonar per greus dolors d’esquena del seu copilot, David Castera, presumiblement per l’impacte en un salt. Després ha estat Sébastien Loeb (Peugeot) qui ha perdut les possibilitats de superar el català. Primer ha perdut vint minuts en quedar encallat a la sorra i després ha tingut una avaria i encara ha d’arribar a la meta.

La victòria se l’ha enduta finalment Al-Attiyah i Nani Roma ha acabat segon (+4:58). El podi de l’etapa l’ha completat Giniel de Villiers (Toyota).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)