Motociclisme

Lorenzo torna a passar pel quiròfan

Motor. El mallorquí es va lesionar a Itàlia i ja ha passat per la sala d’operacions tres vegades des que va fitxar per Honda

Jorge Lorenzo, nou pilot de l’equip oficial de Moto GP d’Honda, no ha començat bé el 2019. Segons ha confirmat l’equip Honda en, el mallorquí es lesionar en un entrenament a Itàlia en la mà esquerra, la mateixa que es va trencar en el Gran Premi de Tailàndia i que el va obligar a passar per la sala d’operacions a l’octubre.

Lorenzo ha estat operat avui Barcelona i ha renunciat als testos oficials de Sepang (6-8 de febrer). Després de Sepang, L’equip farà una nova ronda d’entrenaments del 24 al 26 de febrer a Qatar. En qualsevol cas, s’esperà que estigui al cent per cent el primer gran premi de la temporada, que tindrà lloc el 10 de març.

Lorenzo ja va passar el 24 d’octubre –poc després de pujar per primer cop a l’Honda del 2018– per la sala d’operacions on se li va fer una artroscòpia en els lligaments del canell dret després de la caiguda a Tailàndia. Hi va tornar el 3 de desembre per solucionar una lesió al peu que arrossegava des de la caiguda en el primer revolt de la cursa del Gran Premi d’Aragó.

La d’ahir, doncs, és la tercera operació en quatre mesos, just abans de la presentació de l’equip a Madrid, demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)