Motociclisme

Márquez: “La recuperació va ser molt dura”

Motor. El campió del món de Moto GP ha participat aquest matí en la presentació de l’equip Repsol Honda, que incorpora aquest 2019 Jorge Lorenzo

L’equip Repsol Honda ha presentat a Madrid l’equip per al mundial de Moto GP 2019, amb el campió del món Marc Márquez i la novetat de Jorge Lorenzo. Els dos pilots han passat les últimes setmanes per la sala d’operacions. El de Cervera va ser intervingut de l’espatlla a causa de les luxacions que va tenir al llarg de la temporada 2018, que no es van conèixer fins que l’espatlla li va sortir de lloc quan celebrava el títol segellat en el Gran Premi del Japó. “Ha estat un dels hiverns més avorrits de la meva vida. Vull agrair l’esforç de tots, però sobretot el del meu fisioterapeuta [Carlos J. García], que ha cuidat de mi, malgrat les complicacions que vam tenir després de la intervenció quirúrgica, però l’objectiu és clar, cal intentar arribar al cent per cent a Qatar”, ha explicat. “Vaig tenir dues setmanes que l’espatlla em feia molt mal, i fins i tot vaig demanar quedar-me dos dies més a l’hospital, ja que va ser una operació una mica complicada. Hi havia més coses trencades de les que pensàvem en un principi. La recuperació va ser molt dura, cinc dies a la setmana, però estar a Cervera ho ha fet una mica més amè”, ha revelat Márquez. El cinc vegades campió del món de la categoria reina ha comentat sobre el seu nou company d’equip: “A Jorge el tinc en la llista de rivals pel títol, ve de guanyar amb altres marques. [...] És molt professional, ha viscut moltes situacions a Yamaha i Ducati i sabrà estar preparat.”

Lorenzo s’ha mostrat esperançat que la seva recent operació a l’escafoides li condicioni el mínim possible la pretemporada: “És un os complicat, dels pitjors que et pots trencar, però estem al 2019 i hi ha unes intervencions molt avançades que ens permeten recuperar ràpid. En els tests de Sepang no hi podré ser, ja que hi seria amb moltíssim dolor, però d’aquí a un mes o dos segur que ens en riurem, d’aquesta situació.” La pretemporada començarà amb els entrenaments de Sepang el 6 de febrer i la primera cursa es disputarà a Qatar el 10 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)