Motociclisme

Marc Márquez comença la pretemporada manant

Motociclisme. Rins, Viñales i Rabat completen un quartet català en la primera jornada de tests oficials de Moto GP a Sepang

Marc Márquez (Honda) ha estat el més ràpid al final de la primera jornada de tests de Moto GP a Sepang, Malàisia. El pilot de Cervera només ha fet 29 voltes al matí, per no carregar l’espatlla que es va operar fa dos mesos, però ningú ha millorat el seu registre d’1:59.621.

Rere seu s’han classificat tres pilots catalans més. Àlex Rins (Suzuki) ha estat segon, a 0.259, i Maverick Viñales (Yamaha), tercer, a 0.316. Tots dos han fet els millors temps al matí, com Márquez. En canvi, Tito Rabat (Avintia Ducati) s’ha enlairat fins al quart lloc de la sessió a la tarda, en la penúltima de les seves 59 voltes, amb un temps encara per sota dels dos minuts. El barceloní ha estat la primera Ducati classificada, al davant de l’oficial de Danilo Petrucci, cinquè.

Els germans Pol (KTM) i Aleix Espargaró (Aprilia) han acabat desè i tretzè, respectivament, mentre que el nou company de Marc Márquez, Jorge Lorenzo, no ha rodat perquè el van operar a la mà esquerra fa dues setmanes.

Les proves de Moto GP a Sepang s’allargaran fins divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)