Motociclisme

Maverick Viñales trenca el cronòmetre

Motociclisme. L’empordanès baixa set dècimes de cop en la seva última volta i lidera la segona jornada de tests de MotoGP a Sepang, al davant d’Àlex Rins

Maverick Viñales (Yamaha) ha estat el més ràpid en la segona jornada de tests oficials de MotoGP a Sepang, amb un temps d’1:58.897, l’únic pilot per sota d’1:59. L’empordanès s’ha enlairat fins al primer lloc en l’última volta llançada de les 63 que ha fet durant la sessió, quan ha baixat set dècimes de cop el seu registre anterior. Uns minuts abans, Àlex Rins (Suzuki) s’havia col·locat primer, amb un temps que finalment ha estat mig segon més lent que el de Mack. Tercer ha estat Jack Miller (Pramac Ducati), a una dècima del barceloní de Suzuki.

Tots ells han superat en els últims minuts Andrea Dovizioso (Ducati), el més ràpid al matí i quart al final del dia, a 0.665 de Viñales. Per la seva banda, Marc Márquez (Honda) ha repetit el programa de dimecres i només ha fet 37 voltes al matí, encara limitat per l’espatlla operada en acabar el curs passat. El cerverí s’ha classificat vuitè (1:59.790), a poc més d’una dècima de Tito Rabat (Avintia Ducati), el pilot més actiu, amb 75 voltes.

Finalment, Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat tretzè, a 1.2, i Pol Espargaró (KTM), dissetè, a 1.4. Demà es farà el tercer i últim dia de proves a Sepang.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)