Motociclisme

Ducati ensenya les dents l’últim dia

Motociclisme. La marca italiana lidera els tests de Moto GP amb Petrucci, Bagnaia, Miller i Dovizioso

Danilo Petrucci (Ducati) va ser el més ràpid en l’últim dia de tests de Moto GP a Sepang, amb només 32 voltes completades però un espectacular registre d’1:58.239 aconseguit al matí, més de sis dècimes inferior al que va establir Maverick Viñales (Yamaha) dijous. Ahir l’empordanès va ser el pilot més actiu, amb 79 voltes i un millor temps d’1:58.644, que el va col·locar en el cinquè lloc darrere de quatre Ducati, les de Petrux, Pecco Bagnaia –vigent campió de Moto 2–, Jack Miller i Andrea Dovizioso. Tots ells, i també Cal Crutchlow (millor Honda, sisè), van batre el rècord oficiós de Sepang establert per Jorge Lorenzo en la pretemporada del curs passat (1:58.8).

En canvi, Marc Márquez (Honda) només va ser onzè, a nou dècimes de la Desmosedici capdavantera. El de Cervera va fer 39 voltes i va poder completar el programa previst malgrat les molèsties a l’espatlla.

El segon millor català va ser Aleix Espargaró (Aprilia), setè, ja en l’1:59.0, mentre que Àlex Rins (Suzuki) va ser dotzè darrere de Márquez; Tito Rabat (Avintia Ducati), catorzè, i Pol Espargaró (KTM), divuitè, a un segon i mig de Petrucci.

La pretemporada es reprendrà el 23 de febrer a Qatar, on el 10 de març se celebrarà la primera cursa del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)