Motociclisme

Aleix Espargaró, novè en una cursa de BTT

Ciclisme. El pilot de Moto GP vallesà, que practica diversos esports de resistència en el seu temps lliure, va fer top 10 en la Santa Vall

El pilot de Moto GP Aleix Espargaró va demostrar diumenge passat, en una cursa de BTT, que també és ràpid sobre una bicicleta. El pilot vallesà, dissetè classificat en l’últim mundial, va participar en la Santa Vall, una cursa disputada a la Vall del Llémena, a les comarques de Girona, en la qual va acabar en un excel·lent novè lloc. La prova va tenir més de mil participants en alguna de les tres distàncies. Espargaró va prendre la sortida de la més llarga, la Marathon (80 km), i va completar el recorregut en 3h51:34, a poc més de mitja hora del vencedor, el ciclista de Santa Coloma de Farners Jofre Cullell (3h28:35). Aquest no és l’únic esport de resistència a què el vallesà és aficionat en el seu temps lliure. Resident a Andorra, sol posar-se en forma practicant l’esquí de muntanya, i també ha participat en algunes curses d’aquesta disciplina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)