Motociclisme

Rins i Viñales, els més ràpids a Losail

Motor. Márquez millora més d’un segon el temps de dissabte després de completar 57 voltes en el circuit que inaugurarà el mundial

El pilot barceloní Àlex Rins (Suzuki) ha estat el més ràpid en els testos de Moto GP d’avui al circuit de Losail (Qatar), que serà l’escenari del primer gran premi de la temporada el 10 de març. Rins, que ja va brillar en els testos de Sepang (Malàisia), ha fet un millor temps d’1:54.593 –per sota del rècord del circuit de Jorge Lorenzo 1:54. 927 (2016)– i ha avantatjat en 57 mil·lèsimes Maverick Viñales (Yamaha). Marc Márquez (Honda) ha millorat el seu rendiment respecte ahir, més d’un segon, i ha signat el cinquè millor registre del dia, a 411 mil·lèsimes de Rins després de fer 57 voltes, fet que demostra que la recuperació de l’espatlla va per bon camí. Aleix Espargaró, sisè, també s’ha trobat bé sobre la seva Aprilia RS-GP mentre que el seu germà Pol (KTM) ha completat el Top 10 de la jornada, a 1.2 segons de Rins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)