Motociclisme

Viñales obté la primera ‘pole’ del curs

Maverick Viñales (Yamaha) sortirà demà des de la primera posició de la graella de MotoGP després de registrar aquesta tarda en la segona classificació (Q2) del Gran Premi del Qatar la primera prova del mundial– un temps de 1:53.546. El pilot empordanès, que ja acumula set llocs de privilegi en la seva trajectòria a MotoGP, ha superat en 198 centèsimes a l’italià Andrea Dovizioso (Ducati), mentre que la tercera posició de la graella l’ha assolit Marc Márquez (Honda) després de remuntar posicions en l’última volta gràcies a un registre d’1:53.745. Pel que fa a la resta de catalans de la categoria, Àlex Rins (Suzuki) sortirà des del desè lloc de la graella, per davant d’Aleix Espargaró(Aprilia, 12è), Pol Espargaro (KTM, 16è) i Tito Rabat (Ducati, 17è).

Jorge Lorenzo (Honda), que en els entrenaments del mati ja havia patit una caiguda, ha tornat a anar per terra en la Q1 i tot just sortirà des del 15è lloc, just per darrera de Valentino Rossi (Yamaha), que tampoc ha fet una bona qualificació.

Pel que fa a Moto2, Marcel Schrötter (Kalex) ha signat la seva primera ‘pole’ després d’establir un millor temps d’1:58.585 durant la sisena volta de la segona qualificació (Q2). El seguirà el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex), que va amb un registre d’1:58.731 va quedar-se a 146 centèsimes de l’alemany. Àlex Márquez (Kalex), company equip de Vierge, ha fet el novè millor temps amb 1:59.062 després que en l’últim sospir l’apartessin de la vuitena plaça de la graella.

En Moto3, el gironí Albert Arenas arrencarà la cursa des de la sisena posició depsrés de registrar una millor volta de 2:06.526 en la qualificació. El temps més ràpid ha estat per Aaron Canet (2:05.883).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)