Dakar

Dani Oliveras és el nou copilot de Cyril Desprès a Mini

Motor. Debutarà en el raid d’Abu Dhabi, del campionat del món, que es disputa a partir de diumenge

Dani Oliveras (Vilablareix, 1987) serà el copilot de Cyril Desprès en un bugui de l’equip Mini en el pròxim raid d’Abu Dhabi, puntuable per a la campionat del món de ral·lis tot terreny, que es disputarà entre aquest diumenge i el 4 d’abril en aquest emirat àrab.

Oliveras ha debutat aquest any com a copilot en la categoria de cotxes aconseguint el segon en la categoria Side by Side en l’últim Dakar al costat de Gerard Farrés. Tindrà la responsabilitat de substituir David Castera, que ha estat repescat pel Dakar per ocupar el lloc d’Étienne Lavigne com a director de cursa. Castera ja havia estat abans director esportiu del Dakar.

Dani Oliveras és a Andorra, on viu Desprès, per preparar la cursa. Formarà part de l’equip Mini, una de les formacions més potents del moment. A Abu Dhabi també hi seran el polonès Jakub Przygonski amb un bugui i Stéphane Peterhansel, amb un 4x4 clàssic. Els seus grans rivals seran els Toyota de Yazeed Al-Rajhi i Bernhard Ten Brinke, els Ford F15 de Martin Prokop i Miroslav Zapletal, el BMW X3 de Vladimir Vasiliev i el Peugeot 3008 DKR de Khalid Al-Qassimi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)