Fórmula 1

Leclerc fa la posició preferent a Bahrain, la primera de la seva carrera

Motor. Vettel marca el segon millor registre en la qualificació i els Ferrari ocupen la primera línia a la sortida per davant dels dos Mercedes

Charles Leclerc (Ferrari) ha marcat el millor temps en la qualificació i ha aconseguir la seva primera posició preferent amb un registre d’1:27.866. El pilot de Ferrari, de 21 anys, és el segon més jove de la història de la formula 1 que aconsegueix la primera posició en una sortida. Només Sebastian Vettel ho va fer amb uns mesos menys.

Leclerc ha superat al seu company d’equip Sebastian Vettel per gairebé tres dècimes (1:28.160), i els Ferrari han completat el doblet en la primera línia de la graella de sortida. Darrera seu han finalitzat els dos Mercedes, amb Lewis Hamilton a tres dècimes del primer lloc (1:28.190). Carlos Sainz i el seu McLaren sortiran des de la setena posició després de fer un registre d’1:28.813.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)