Ral·lis

Despres i Oliveras acaben vuitens en el raid d’Abu Dhabi

Motor. Han arribat a liderar la prova en guanyar la primera de les cinc etapes

Cyril Despres i Dani Oliveras (Mini 4x2) han acabat en vuitè lloc el raid d’Abu Dhabi, puntuable per a la copa del món, que s’ha disputat al llag de cinc etapes per aquest emirat i que constituïa una prova de cares a la incorporació del copilot de Vilablareix a l’equip X-Raid, que representa oficialment la marca Mini en els raids. Despres i Oliveras han acabat a 4h08:34 dels guanyadors, Stephane Peterhansel-Andrea Peterhansel (Mini 4x4) i el podi l’han completat Al-Qassimi-Panseri (Peugeot 3008 DKR) i Domzala-Marton (Toyota Hilux).

La cursa va començar molt bé diumenge per a Despres-Oliveras, que van guanyar la primera etapa, de 262 km, i es van situar líders amb més de cinc minuts d’avantatge sore Ten Brinke-Colsoul (Toyota) i gairebé vuit respecte als Peterhansel. Però l’endemà, obrint pista, tot se’n va anar en orris per diversos problemes, inclòs una desllantada i una encallada en la sorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)