Dakar

El Dakar, més a prop de l’Aràbia Saudita

Motor. L’anunci oficial de l’organització del seu trasllat a l’Orient Mitjà a partir del 2020 i fins al 2025 és imminent després que hi hagi hagut noves filtracions

La revista britànica Autosport ha confirmat que el ral·li Dakar es disputarà a l’Aràbia Saudita a partir del 2020 i durant un període mínim de cinc anys després de l’etapa a Sud-amèrica, que ha durat 11 edicions. Les autoritats saudites s’han compromès a pagar 13 milions d’euros per cadascuna de les cinc edicions. ASO farà oficial l’acord les properes setmanes. A Sud-amèrica, Xile, Bolívia i l’Argentina havien renunciat a forma part de la cursa.

El Dakar va deixar l’Àfrica el 2008 per les amenaces d’Al-Qaeda. Això va obligar el trasllat a Sud-amèrica on va ser rebut amb els braços oberts. Ara, les prioritats d’aquests països han canviat i només Perú apostava fort per la cursa. A Aràbia Saudita s’espera un ral·li diferent amb la sorra i el desert com a elements primordials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)