Motociclisme

Marc Márquez vol allargar el monopoli

Motor. És l’únic vencedor al circuit d’Austin, que aquest cap de setmana rep la tercera prova del mundial

Des de la seva incorporació en el mundial de Moto GP, l’any 2013, el Gran Premi de les Amèriques només ha tingut un vencedor en la categoria reina: Marc Márquez (Honda). Són sis victòries consecutives en aquest traçat que el pilot de Cervera intentarà allargar a set aquest cap de setmana. “Aquesta és una de les meves pistes favorites. Aquests circuits de sentit contrari a les agulles del rellotge sembla que s’adapten millor al meu estil”, reconeix Márquez, assenyalant un del trets principals d’Austin, que també inclou la recta més llarga del campionat (1.200 m) i és molt tècnic.

Una nova victòria li serviria, a més, per començar a marcar diferències després de les tres primeres curses. De moment ja ha aconseguit dos podis (una victòria i un segon lloc) i té en Andrea Dovizioso (Ducati), que també ha fet dos podis, el seu principal rival. Tot i que fa tres temporades que no puja al podi d’aquesta prova, l’italià afronta el cap de setmana amb optimisme: “Estic segur que si millorem la moto en cada sessió serem competitius en cursa, que és el que importa.” També es mostra optimista Maverick Viñales, malgrat els discrets resultats en les dues primeres curses: “Provarem de canviar petites coses per arribar al podi, que és el nostre objectiu principal.” També s’hi haurà de comptar Valentino Rossi (Yamaha), que va pujar al podi a l’Argentina després d’encadenar deu curses de sequera: “Potser és la pista més difícil del mundial, però altres anys no ha estat tan dolenta per a mi.”

El nostre objectiu a Austin serà tornar a pujar al podi, que seria com aconseguir una victòria. Hem de ser competitius
Andrea Dovizioso
Tot i que hàgim tingut èxits en aquest circuit, treballarem com sempre des de la primer sessió lliure
Marc Márquez

Baldassarri, el gran rival a batre en Moto 2

Disset punts en només dues curses ja separen el líder de Moto 2, Lorenzo Baldassarri, del segon classificat, Remy Gardner. Frenar el pilot italià i evitar la seva tercera victòria de la temporada serà el gran objectiu dels seus rivals, incloent-hi Àlex Márquez, que a l’Argentina va obtenir el primer podi de la temporada. A Moto 3, Albert Arenas tornarà a ser baixa perquè encara està convalescent d’una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)