Motociclisme

Thomas Luthi guanya a Austin en la categoria mitjana

Motor. Àlex Márquez ha liderat la primera part de la prova, però finalment no ha pogut defensar el podi i ha caigut al cinquè lloc

Thomas Luthi s’ha endut la victòria en la categoria mitjana del Gran Premi de les Amèriques en una cursa en què Marc Márquez ha perdut la possibilitat de pujar al podi tot i liderar-la durant la primera part. El lleidatà, que ha sortit des del segon lloc de la graella, s’ha posat primer en la primera corba i ha encapçalat la prova una colla de voltes. Quan en faltaven deu per al final, després d’un toc amb Thomas Luthi, que li ha seguit la roda, Márquez ha perdut el lideratge en benefici del seu rival suís, a qui no li ha costat obrir marge i assegurar-se la victòria. Luthi no guanyava des del Gran Premi de San Marino 2017.

Márquez no ha pogut defensar el segon lloc i ben aviat també ha acabat també superat per Marcel Schrotter. El català s’ha vist relegat a la lluita per al tercer lloc, però li ha costat aguantar el ritme dels pilots que l’assetjaven, probablement a causa desgast dels seus pneumàtics, i ha caigut al sisè lloc. En l’última volta ha pogut avançar Luca Marini i acabar cinquè.

L’altre català de la categoria Xavi Vierge, ha abandonat per segona cursa consecutiva a causa d’una acció en el primer revolt. Fabio di Giannantonio ha tingut una caiguda en la qual ha arrossegat Joe Roberts, primers, i Vierge, després.

Lorenzo Baldassarri, líder de la categoria i vencedor de les dues primeres proves, ha tingut una caiguda en la primera volta, tot i que ha pogut conservar el lideratge de la general.

Moto 2. GP de les Amèriques
1r Thomas Luthi (Kalex) 39:11.508
2n Marcel Schrotter (Kalex) a 2.532
3r Jorge Navarro (Speed Up) a 3.836
4t Mattia Pasini (Kalex) a 4.757
5è Marc Márquez (Kalex) a 7.741
Moto 2. General
1r Lorenzo Baldassarri (Kalex) 50
2n Marcel Schrotter (Kalex) 47
3r Thomas Luthi (Kalex) 45
4t Remy Gardner (Kalex) 38
5è Àlex Márquez (Kalex) 36
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)