Més motor

Xavi Pinsach (ETG), sisè a Montmeló

Motor. Un pilot el va tocar i va remuntar fins al sisè lloc en l’estatal de Superbike

Xavi Pinsach (ETG Racing) va ser sisè diumenge en la prova del campionat d’Espanya de Superbike en una cursa en què l’equip gironí no ho va tenir fàcil. El pilot, que partia del desè lloc per culpa d’una peça defectuosa, va arrancar molt bé i es va situar ràpidament en el quart lloc. En el tercer revolt, però, un rival el va tocar per darrere. Va acabar la primera volta onzè però això no el va desmoralitzat. Així, volta a volta i metre a metre va remuntar fins al sisè lloc, tot i que va quedar lluny de les posicions del podi, que van ocupar per Ponsson (Gil Motor), Scheig (Kawasaki Palmeto) i Guarnoni (Tack Kawasaki). Pinsach, això sí, va obtenir la velocitat màxima (289,3 km per hora).

També va ser un mal cap de setmana per a Francesc Pérez, company de Pinsach, que va caure i es va trencar el radi i el cúbit. Ahir mateix el van operar. Abans de tenir l’accident estava fent els millors temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)