Motociclisme

Marcos Ramírez s’estrena al Circuit

GP Catalunya. Moto 3. Primer triomf de l’andalús en una cursa boja a Montmeló. Aron Canet acaba segon i reforça el lideratge i Albert Arenas és envestit per Can Oncu a la cinquena volta

L’andalús Marcos Ramírez ha aconseguit la primera victòria de la seva carrera en una cursa boja i accidentada al Circuit de Catalunya. Fins a cinc pilots que en algun moment han rodat líders han acabat abandonant: Lorenzo Dalla Porta i Tony Arbolino, per problemes mecànics, i Jaume Masià, Gabriel Rodrigo i Kaito Toba, per caigudes. Toba, precisament, ha estat el pilot que ha passat líder en el penúltim pas per la meta, però el japonès ha entrat passat a la corba de l’estadi i ha acabat a terra.

Ramírez ha lluitat per la victòria contra el valencià Aron Canet, que finalment ha acabat segon i conserva el lideratge del mundial. El podi l’ha completat l’italià Celestino Vietti.

Entre els dotze pilots retirats hi ha hagut el català Albert Arenas, que ha acabat envestit per Can Oncu en la corba quatre de la cinquena volta –el mateix punt on ja va tenir una caiguda l’any passat–. El pilot turc s’han endut per endavant quatre pilots més.

Moto 3. GP Catalunya
1r Marcos Ramírez (Honda) 38:36.156
2n Aron Canet (KTM) a 0.119
3r Celestino Vietti (KTM) a 0.146
4t Alonso López (Honda) a 0.235
5è Dennis Foggia (KTM) a 0.947
Moto 3. Mundial
1r Aron Canet (KTM) 103
2n Lorenzo Dalla Porta (Honda) 80
3r Niccolò Antonelli (Honda) 75
15è Albert Arenas (KTM) 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)