Ral·lis

Sordo (Hyundai) i Solans (Ford), els herois del ral·li de Sardenya

Motor. El cantàbric guanya una prova del mundial sis anys després i el català estrena el seu palmarès en el mundial júnior

El pilot cantàbric Dani Sordo (Hyundai) ha conquerit aquest matí el ral·li de Sardenya, vuitena prova del mundial, després d’aprofitar-se d’una avaria mecànica de l’estonià Ott Tänak (Toyota), que ho tenia tot a favor per guanyar la prova. Un problema a la direcció ha costat dos minuts a Tänak, que ha baixat fins al cinquè lloc, i això ha permès la remuntada de Sordo, que no guanyava un ral·li del mundial des del 2013 a Alemanya, quan va assaborir la seva primera victòria. Tänak, com a mal menor, és el nou líder del campionat (150 punts), seguit de Sébastien Ogier (Citroën, 146).

El pilot de Matadepera Jan Solans (Ford), 21è absolut, ha aconseguit la seva primera victòria en el mundial júnior després d’una batalla ferotge amb el pilot suec Dennis Radstrom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)