Dakar

Marc Coma correria el Dakar com a copilot de Fernando Alonso, segons la premsa francesa

Motor. L’asturià i el català, vencedor de la prova cinc vegades en motos, correrien l’edició del 2020 amb un Toyota oficial

Fernando Alonso correrà la propera edició del Dakar amb un Toyota i amb Marc Coma com a copilot, segons publica el mitjà France TV Sport. A l’espera de la confirmació oficial, que podria arribar demà dimarts, l’asturià i el català ja tindrien enllestit un programa per preparar la prova. Uns tests a Namíbia i Polònia servirien com a posada a punt per al debut en competició oficial, que tindria lloc en el Ral·li del Marroc (3-9 d’octubre). Alonso ja va provar el Toyota oficial del Dakar en uns tests que va fer a Sud-àfrica, juntament amb el pilot Giniel de Villiers, en els quals va completar 600 quilòmetres.

Si es confirma la notícia, aquest seria el retorn de Marc Coma al Dakar després de guanyar l’edició del 2015 en motos (té cinc victòries en total). Just després va acceptar una oferta d’Etienne Lavigne, llavors director de la prova, per convertir-se en el director esportiu del Dakar, càrrec que va deixar després de l’edició del 2018. El Dakar 2020 es disputarà per primer cop a l’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)