Motociclisme

Victòria de Ramírez; Dalla Porta, més líder

Motociclisme. Albert Arenas fa caure Aron Canet, que entra tretzè en el GP d’Anglaterra de Moto 3 i es despenja del pilot italià en la general

Marcos Ramírez ha estat el vencedor del GP d’Anglaterra de Moto 3, després d’escapolir-se en l’última volta de Tony Arbolino i el seu company en l’equip Leopard Lorenzo Dalla Porta, primer i tercer en la general del campionat. Els set primers classificats en el grup capdavanter d’onze pilots pilotaven motos Honda, més ràpides que les KTM a Silverstone. Ha estat la segona victòria del curs del pilot andalús, que també s’havia imposat al GP de Catalunya.

Amb aquest resultat, Dalla Porta és més líder de la general, ja que el segon de la taula, Aron Canet, ha entrat tretzè després d’haver caigut en la tercera de les disset voltes. L’incident s’ha esdevingut quan el gironí Albert Arenas ha avançat el pilot valencià en el tretzè revolt i ha anat a terra, arrossegant Canet. Amb tot, Aron ha aixecat la moto i ha remuntat fins als punts; així doncs, continua sent l’únic pilot que ha puntuat en totes les curses, per bé que en la general s’ha despenjat de Dalla Porta.

Abans de Silverstone, el pilot italià tenia un punt d’avantatge, que ara ha ampliat fins a catorze. Arbolino, segon, és tercer en la general, a 24 punts de Canet.

L’altre pilot català en la cursa, Jeremy Alcoba, ha entrat quinzè i ha sumat el primer punt en el mundial. El tortosí, líder del mundial júnior de Moto 3, ha disputat a Silverstone la segona cursa seguida substituint el lesionat Gabriel Rodrigo. Alcoba ha liderat en alguns moments el segon grup de la cursa, però en les últimes dues voltes no ha pogut parar els peus a Canet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)