Fórmula 1

Leclerc manté viu el somni

Motor. El pilot de Ferrari fa el millor temps en les dues sessions d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia de fórmula 1, en una jornada marcada per la pluja al circuit de Monza

Charles Leclerc va ser el més ràpid en les dues sessions lliures del GP d’Itàlia, ahir, mantenint el domini de Ferrari d’ençà de la represa del curs, la setmana passada, a Spa, on els bòlids vermells van fer el millor temps en totes les sessions. La pluja va condicionar la jornada, sobretot al matí, quan no es van poder utilitzar les rodes llises fins als últims deu minuts. Leclerc va ser dels primers a muntar-les i, amb el compost mitjà, va precedir els McLaren de Carlos Sainz i Lando Norris, que calçaven els tous.

A la tarda, els Ferrari també van ser els primers a fer una simulació de qualificació amb el compost tou. Leclerc va avantatjar el seu company Sebastian Vettel de dues dècimes, mentre que Lewis Hamilton s’hi va acostar a tan sols 68 mil·lèsimes, per bé que llavors queien quatre gotes damunt del circuit, que no van arribar a fer necessàries les rodes d’aigua.

En unes condicions força feixugues, Alex Albon va sorprendre en la seva segona cursa amb Red Bull. El tailandès va ser cinquè al matí i sisè a la tarda, a poc més de dues dècimes de Max Verstappen (que, al costat de Norris i Gasly, ocuparà un dels últims llocs de la graella per l’ús d’un motor extra).

Durant el dia van sovintejar les virolles i passades de frenada. Al matí, quan la pista era més molla, Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Sergio Pérez (Racing Point) van arribar a colpejar les barreres, però a la tarda van poder reprendre les proves.

Segona sessió
1r C. Leclerc (Ferrari) 1:20.978
2n L. Hamilton (Mercedes) 1:21.046
3r S. Vettel (Ferrari) 1:21.179
4t V. Bottas (Mercedes) 1:21.347
5è M. Verstappen (R. Bull-H.) 1:21.350
6è A. Albon (R. Bull-Honda) 1:21.589
7è P. Gasly (STR-Honda) 1:22.124
8è R. Grosjean (Haas-Ferr.) 1:22.153
9è D. Ricciardo (Renault) 1:22.249
10è D. Kviat (STR-Honda) 1:22.260
11è N. Hülkenberg (Renault) 1:22.338
12è C. Sainz (McLaren-Ren.) 1:22.482
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)