Fórmula 1

La F-1 arribarà a Miami el 2021

Motor. El propietari dels Dophins construirà un nou circuit a Florida i els Estats Units tindran dos grans premis perquè es mantindrà la prova dels darrers anys a Austin (Texas)

La fórmula 1 tindrà el 2021 un nou gran premi a la ciutat de Miami (Florida), després que els organitzadors del campionat han arribat a un acord amb els promotors nord-americans. El nou circuit es farà al voltant del Hard Rock Stadium i serà finançat pel magnat Stephen Ross, propietari també dels Miami Dophins, equip de futbol americà de la NFL. Ross considera que el gran premi pot tenir un impacte directe de 400 milions de dòlars a tot l’estat de Florida.

En principi els promotors del projecte havien previst fer un circuit urbà, però l’oposició dels residents va fer que es fes fora de la ciutat, en un traçat nou. Miami ja havia demanat un gran premi per al 2019 o el 2020, però finalment aquest arribarà el 2021. Com que ja hi ha un altre gran premi als Estats Units, Austin, aquest haurà de portar un nom diferent al del país, probablement comercial.

Miami no ha estat mai l’escenari d’un gran premi de F-1. Als Estats Units les ciutats que organitzat grans premis han estat Austin, Indianapolis, Phoenix , Watkins Glen, Riverside, Sebring, Santa Monica, San Francisco, Milwaukee i Savannah. Aquesta temporada el Gran Premi dels Estats Units es farà, com en els darrers anys, a Austin el 3 de novembre vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)