Fórmula 1

Hamilton podria segellar el seu sisè títol a Mèxic

Fórmula 1. El britànic ha de sumar catorze punts més que el seu company Valtteri Bottas per ser campió mundial a falta de tres curses

Lewis Hamilton (Mercedes) té el seu sisè títol de campió mundial de fórmula 1 a tocar, i el podria aconseguir en el GP de Mèxic que comença avui. L’únic pilot que encara pot superar al britànic és el seu company d’equip, Valtteri Bottas. Hamilton suma 338 punts i el finès, 274; n’hi ha 64 de diferència. Si el cinc vegades campió mundial amplia amb catorze punts o més el seu avantatge s’assegurarà el títol a falta de tres proves.

Hi ha diferents possibilitats, però en totes Hamilton ha de quedar a davant de Bottas i altres pilots han d’estar entre ells dos. En el cas de victòria del britànic, el finès hauria de ser com a mínim cinquè, i si Hamilton guanyés i fes la volta ràpida –un punt més–, Bottas no hauria de pujar al podi.

Abans d’aquest gran premi s’ha sabut que l’equip Renault ha estat desqualificat del GP del Japó. L’equip Racing Point va presentar una protesta pel sistema d’ajustament de la frenada. La federació internacional va determinar que no infringia el reglament tècnic, però va dir que era una ajuda als pilots, i per això ha tret els punts que van sumar els dos pilots de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)