Fórmula 1

Hamilton guanya el GP de Mèxic i acarona el títol mundial

Fórmula 1. El pilot de Mercedes només necessita sumar quatre puntets en les tres curses que queden per ser campió

Lewis Hamilton ha estat el vencedor del GP de Mèxic, seguit per Sebastian Vettel (Ferrari) i el segon Mercedes, de Valtteri Bottas. Charles Leclerc (Ferrari) ha sortit des de la posició preferent després de la penalització de Max Verstappen per una infracció amb la bandera groga durant l’entrenament cronometrat, dissabte, però ha errat en fer una estratègia a dues aturades i ha entrat quart.

Amb aquest resultat, Hamilton no n’ha fet prou per embutxacar-se ja el títol mundial, però se’n va de Mèxic amb 74 punts d’avantatge respecte al seu company, Bottas, quan només en queden 78 en joc en les tres curses que falten. Per tant, serà campió si suma quatre punt més que el pilot finlandès en la pròxima cita del curs, el GP del EUA –la setmana entrant, a Austin –, o, simplement, si suma quatre puntets en aquestes tres curses, encara que Bottas hi faci el ple de punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)