Més motor

El ral·licròs de Catalunya obrirà el mundial 2020, el 18 i 19 d’abril

Motor. Serà la sisena edició consecutiva que es disputarà al circuit de Barcelona-Catalunya.

El ral·licròs de Catalunya, que es disputarà al circuit de Barcelona-Catalunya el 18 i el 19 d’abril del 2020, serà la primera prova del campionat del món segons el calendari –encara subjecte a aprovació definitiva– difós ahir per la federació internacional (FIA). Són dates molt similars a les d’aquest any 2019 (26 i 27 d’abril) tot i que en el cas del campionat que s’acabarà a Austràlia d’aquí a dues setmanes, la prova catalana ha estat la segona del calendari.

El calendari 2020 tindrà onze cites, nou confirmades i dues encara pendents d’adjudicar, el 18-19 de juliol i el 19-20 de setembre. Les fixades són Catalunya (18-19 d’abril), Portugal (Montalegre, 2-3 de maig), Benelux (Spa-Francorchamps, 16-17 de maig), Noruega (Hell, 4-5 de juliol), Alemanya (Nürburgring, 1-2 d’agost), França (Loheac, 5-6 de setembre), Abu Dhabi (Yas Marina, 30-31 d’octubre) i Àfrica del Sud (Ciutat de Cap, 14-15 novembre).

L’edició de l’any que ve serà la sisena que es disputa consecutivament a les instal·lacions de Montmeló. Aquesta disciplina va adquirir el rang de campionat del món l’any 2014 i per l’any següent ja va disputar una màniga a Catalunya. Abans, la màxima expressió del ral·licròs havia estat el campionat d’Europa, que també s’havia disputat a Catalunya (Sils) a finals dels anys 80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)