Fórmula 1

Verstappen vola a Interlagos i obté la seva segona posició preferent

Fórmula 1. Ha superat el Ferrari de Vettel i el Mercedes de Hamilton. Leclerc, quart, perdrà deu posicions en la graella

Max Verstappen (Red Bull) ha sorprès els Ferrari i ha obtingut a Interlagos la segona posició preferent de la seva vida, que demà intentarà convertir en la seva vuitena victòria. L’holandès ha fet una Q3 superba, amb el millor temps en el primer intent, que encara ha millorat en la segona.

Ferrari tenia els bòlids aparentment més ràpids, però Vettel ha acabat segon i Leclerc quart. Entre tots dos s’ha intercalat Lewis Hamilton (Mercedes). Valtteri Bottas (Mercedes) ha estat cinquè però sortirà al costat de Hamilton, en la segona fila, per la sanció de 10 posicions a Leclerc.

Els Mercedes, que semblaven conservadors en la Q1 i la Q2, no han brillat en el primer intent de la Q3, amb 1:07.631 de Hamilton i 1:07.874 de Bottas, que ràpidament han batut els Ferrari (1:07.631 de Vettel i 1:07.278 de Leclerc) abans que Verstappen (1:06.623) s’hagi situat al capdamunt. En la segona tirada Verstappen ha estat el primer que ho ha intentat i ha baixat fins al 1:07.508, amb Vettel a 123 mil·lèsimes i Hamilton avançant Leclerc. A més, el pilot de Ferrari perdrà 10 posicions i sortirà 14è en la graella per haver substituït elements de la unitat de potència. Rere el Red Bull d’Alex Albon (sisè) s’han classificat Pierre Gasly (Toro Rosso), Romain Grosjean (Haas), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Kevin Magnussen (Haas).

Carlos Sainz no ha pogut ni completar un intent de volta ràpida en la Q1. El pilot madrileny, que havia disputat la Q3 en els sis grans premis anteriors, ha notat falta de potència sobtada i s’ha aturat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)