Dakar

Toby Price i Vaidotas Zala, primers líders al Dakar

Motor.

L’australià Toby Price (KTM) vigent campió de motos, ha començat el Dakar en plena forma imposant-se en l’etapa inaugural a la ciutat costera d’Al Wajh, a l’Aràbia Saudita. Price ha deixat enrere el nord-americà Ricky Brabeb (Honda), a 2:05, i l’austríac Matthias Walker, a 2:40. Laia Sanz (Gas Gas) ha estat la 20a de l’etapa a gairebé 22 minuts de Price. Joan Pedrero (LS2) ha obert la pista i això l’ha acabat perjudicant entrant 24è.

En la categoria de cotxes el lituà Vaidotas Zala (Mini) s’ha imposat a tots els favorits en completar els 319 km de l’etapa en 3h19:14. Dos dels principals favorits, Stéphane Peterhansel (Mini) i Carlos Saizn (Mini) han quedat segon i tercer a 2:14 i 36 segons de Zala. Nani Roma (16è) no ha tingut un debut brillant al voltant del nou Borgward i ha cedit 28 minuts. També es troben en fase d’adaptació Fernando Alonso i Marc Coma (Toyota), que han acabat onzens cedint uns onze minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)