Dakar

Perterhansel guanya la novena etapa i Sainz perd sis minuts

Motor.

El francès Stéphane Peterhansel (Mini) ha resolt al seu favor per només 15 segons la pugna amb el catarí Naser Al-Attiyah (Toyoto) i ha estat el vencedor en la modalitat de cotxes de la novena etapa del Dakar que s’ha disputat entre Wadi al Dawasir i Haradh amb un tram especial de 410 quilòmetres i un d’enllaç de 476. Peterhansel obté el tercer triomf d’etapa de la present edició i el 79è triomf de la seva prolífica carrera en el ral·li, del qual ha estat tretze cops campió.

Carlos Sainz i el seu copilot català Lucas Cruz (Mini) han cedit cinc minuts en el quilòmetre 156 perquè han punxat una roda i s’han despenjat de la lluita per l’etapa. Han perdut 6:31 però conserven el lideratge de la prova amb un exigu marge de 24 segons sobre Al-Attiyah i 6:38 respecte de Peterhansel.

L’asturià Fernando Alonso i el seu copilot, Marc Coma (Toyota) han completat al recorregut a 13:03 del guanyador i son desens en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)