Trial

Bou guanya a Budapest i suma la tercera victòria

Motor. Disputa la final contra Adam Raga i ha d’arribar al desempat. Amplia el seu avantatge en la general del mundial de trial ‘indoor’

Toni Bou (Honda) va aconseguir la seva tercera victòria en el mundial de trial indoor, en imposar-se en la tercera prova que es va disputar a Budapest. Va disputar la final contra Adam Raga (TRRS), que li va posar el triomf molt difícil. A falta de la sisena i última zona, Toni Bou anava darrere en la puntuació i va aconseguir empatar a 15 punts. Tots dos pilots van haver de disputar un desempat, i també hi van empatar (5 i 5). Toni Bou va guanyar perquè havia fet menys punts en la segona eliminatòria, 10, per 13 d’Adam Raga.

La tercera posició se la van disputar el gallec Gabriel Marcelli (Montesa) i el català Jeroni Fajardo (Sherco). També van quedar empatats (10 i 10), i Gabriel Marcelli va pujar al podi perquè també tenia millor puntuació en la segona eliminatòria, 18, per 25 punts.

En la general, Toni Bou suma 60 punts, i va ampliar el seu avantatge respecte a Adam Raga, que és segon amb 45. La propera cita del mundial de trial indoor serà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2 de febrer.

Prova de Budapest
1r. Toni Bou (Honda) (final) 15
2n. Adam Raga (TRRS) (final) 15
3r. Gabriel Marcelli (Montesa) (3r-4t) 10
4t. Jeroni Fajardo(Sherco) (3r-4t) 10
5è. Jorge Canales (Gas Gas) 25
6è. Jaime Busto (Vesrtigo) 25
El mundial
1r. Toni Bou (Honda) 60
2n. Adam Raga (TRRS) 45
3r. Jaime Busto (Vertigo) 22
4t. Jeroni Fajardo (Sherco) 21
5è. Miquel Gelabert (Vertigo) 20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)