Fórmula 1

Bottas tomba el cronòmetre a Montmeló

Fórmula 1. El pilot finlandès de Mercedes fa el millor temps de la setmana de proves al Circuit de Barcelona-Catalunya, mentre que Vettel trenca el motor del Ferrari

Somriures i llàgrimes en l’últim dia de la primera setmana de proves de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. D’una banda, Valtteri Bottas ha muntat els pneumàtics més tous en el Mercedes i ha fet el millor temps absolut (1:15.732), seguit pel seu company, Lewis Hamilton (1:16.516, sense tibar a fons en les rectes); de l’altra, Sebastian Vettel ha trencat el motor del Ferrari a mig matí i, amb un motor nou, el seu millor temps ha quedat a 2.6 del W11. “No soc tan optimista com l’any passat a aquestes altures”, ha reconegut el cap Mattia Binotto.

La de Vettel no ha estat l’única avaria. El debutant Nicholas Latifi (Williams) ha quedat a l’estacada abans de dinar i no ha tornat a la pista fins a mitja tarda. També Daniel Ricciardo (Renault) ha tingut una falla mecànica, mentre que Kevin Magnussen ha trencat una llanta i ha sortit de la pista al revolt de la Moreneta, a dos quarts de tres. El pilot danès de Haas ja no ha tornat a rodar i només ha fet quatre voltes.

Sis dels deu equips han repartit la feina entre els seus dos pilots (Mercedes, Red Bull, Haas, McLaren, Renault i Alpha Tauri, l’antic Toro Rosso), de manera que hi ha hagut setze pilots en acció.

Les proves a Montmeló es reprendran dimecres de la setmana entrant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)