Fórmula 1

Vicenç Aguilera deixa el circuit de Barcelona-Catalunya

Motor.

Vicenç Aguilera ha presentat avui la renúncia com a president del Circuit de Barcelona-Catalunya durant una reunió del consell d’administració. Aguilera plega a petició pròpia i per motius personals, sense que s’hagi comunicat el nom del seu substitut.

Vicenç Aguilera (Barcelona, 1948), enginyer, alma mater de l’equip Seat de ral·lis a la dècada dels 70, posteriorment màxim responsable de Seat Sport i amb una llarga trajectòria en el món empresarial, es va fer càrrec de la presidència del circuit el gener del 2011, a petició d’Artur Mas. Des d’aleshores ha hagut de negociat les renovacions successives dels contractes de la F-1 i de MotoGP. La de la F-1 és la que li ha portat més maldecaps, primer amb Bernie Ecclestone i en els últims anys amb Chase Carey. La seva etapa com a president ha coincidit amb l’època més dura en termes financers, amb un deute important acumulat en els últims anys de l’etapa anterior, ja en plena crisi del 2008, i amb uns drets de la F-1 que no paraven de créixer. De fet, Aguilera deixa pendent la negociació el nou contracte, ja que el GP del 2020 es disputarà gràcies a una pròrroga d’un any de l’acord anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)