Motociclisme

Victòria dominant d’Albert Arenas a Qatar

Motociclisme. El pilot gironí guanya la primera cursa del mundial de Moto 3 en el circuit de Losail, amb Jeremy Alcoba setè

Albert Arenas (KTM Aspar) ha guanyat el GP de Qatar de Moto 3, la primera prova del curs, en què Jeremy Alcoba (Honda Gresini) ha estat el millor debutant, setè.

El pilot gironí tenia el millor ritme i ha encapçalat la majoria de les voltes, a pesar que la cursa era de grup i els rebufs en la llarga recta capgiraven les posicions en cada gir. Arenas s’ha col·locat líder en el primer revolt de l’última volta i només John McPhee (Honda Petronas) l’ha pogut encalçar. L’escocès ha entrat a mitja dècima del gironí. Tercer ha entrat Jaume Masià (Honda Leopard), però el valencià ha estat penalitzat per excedir els límits de la pista en l’última volta i el japonès Ai Ogura (Honda Asia) ha heretat el tercer esglaó del podi.

Per la seva banda, Alcoba ha perdut pistonada després de tocar-se en la volta 12 (de 18) amb Celestino Vietti (Honda Sky), que ha anat a terra. El tortosí ha caigut fins al setzè lloc, però ha remuntat fins a creuar sisè sota la bandera de quadres. Tanmateix, Alcoba també ha trepitjat fora de la pista en l’últim gir i també ha perdut un lloc, de manera que s’ha classificat setè.

La victòria d’Arenas ha estat la número 100 d’una moto KTM en el mundial, i la quarta de la carrera del pilot gironí, de 23 anys, que és el primer líder del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)