Fórmula 1

La F-1 suspendrà el GP d’Austràlia

Motor. Les escuderies han pressionat perquè la prova finalment no es disputi després que s’hagin detectat alguns casos de coronavirus i que McLaren renunciés a córrer-la

La FIA suspendrà el primer gran premi de la temporada de F-1, que havia de començar avui mateix al circuit Albert Park de Melbourne, segons va avançar ahir la BBC i també motorsport.com. Tot i que la primera decisió de l’organització havia estat mantenir el gran premi malgrat la crisi mundial del coronavirus, les escuderies van pressionar perquè el gran premi no seguís endavant. En la prèvia de la prova el campió del món, Lewis Hamilton (Mercedes) ja va mostrar la seva sorpresa perquè el gran premi es disputés a diferència de moltes altres competicions internacionals.

Dimarts es va saber que tres membres de dos equips (Haas i McLaren) estaven aïllats per una possible infecció. McLaren va anunciar posteriorment que no disputaria el gran premi per aquest motiu.

El segon gran premi de la temporada, que s’ha de disputar a Bahrain (22 de març), està previst que es faci a portada tancada. Abans del mundial la F-1 ja va suspendre el gran premi de la Xina, que s’havia de disputar el 19 d’abril a Xangai. El primer gran premi que teòricament es completarà en condicions és el del Vietnam (5 d’abril). La F-1 arribarà a Europa l’1 de maig amb un dels nous grans premis de la temporada, Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)