Fórmula 1

El GP de l’Azerbaidjan tampoc es disputarà

Fórmula 1.S’havia de disputar del 5 al 7 de juny en el Circuit de Baku. Tots els grans premis anteriors del calendari 2020 ja s’havien cancel·lat o ajornat

El Gran Premi de l’Azerbaidjan de Fórmula 1 que s’havia de disputar del 5 al 7 de juny en el circuit de Baku City també s’ha ajornat amb motiu del coronavirus. L’ajornament s'ha decidit després de llargues discussions entres la Fórmula 1, la federació internacional i el govern de la República d’Azerbaidjan. La preocupació principal dels organitzadors ha estat la salut dels poble d’Azerbaidjan i dels aficionats que s’hi poguessin desplaçar. Els organitzadors diuen que ja estan treballant per trobar una nova data per poder-lo disputar aquest 2020.

Anteriorment ja s’havien cancel·lat els GP d’Austràlia i de Mònaco, mentre que s’havien ajornat els de Bahrain, Vietnam, la Xina, els Països Baixos i el de Barcelona-Catalunya. El GP d’Azerbaidjan s’havia quedat com el primer que s’havia de disputar, i ara la primera prova que encara no ha estat cancel·lada o ajornada és el GP del Canada que està programat del 12 al 14 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)