Motociclisme

Acord perquè es disputin dues curses de Moto GP a Jerez el mes de juliol

Motor. Seria a porta tancada els dies 19 i 26

Dorna, la Junta d’Andalusia i l’Ajuntament han arribat a un acord perquè el Circuit de Jerez-Ángel Nieto sigui la seu de forma consecutiva de dos Grans Premis de Moto GP el mes de juliol, el 19 i el 26. Això suposaria, de fet, el punt de partida per reprendre un campionat que va arrencar el més de març a Qatar, tot i que en aquest traçat només es van disputar les curses de Moto 2 i Moto 3. La categoria reina no es va disputar a Losail a conseqüència de la pandèmia del coronavirus.

En la reunió hi han participat el vicepresident de la Junta de Andalusia i el conseller de Turisme, Regeneració, Justícia i Administració Local, Juan Marín; l’alcaldessa de Jerez, Mamen Sánchez; i el conseller delegat de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta. L’acord es ferm, però ara s’haurà de traslladar la petició al govern d’Espanya per la celebració de dues curses, que en tot cas es disputarien a porta tancada i amb importants restriccions de seguretat.

A Catalunya, el setembre?

En la mateixa línia que a Jerez, tal i com es va publicar el cap de setmana, els responsables del Circuit de Barcelona Catalunya també tenen sobre la taula la possibilitat d’organitzar dues proves consecutives de Moto GP al setembre. Les curses també es disputarien a porta tancada i, per tant, eliminaria la possibilitat d’ingressos. En contraprestació, els dirigents del traçat català demanen a Dorna que s’elimini el cànon estipulat per a les curses amb públic; uns 6 milions d’euros, que en les condicions actuals anirien a fons perdut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)