Fórmula 1

Vettel no renova i deixarà Ferrari al final del 2020

Formula 1. Les dues parts diuen que la decisió ha estat de mutu acord

Sebastian Vettel i l’escuderia Ferrari de formula 1 han arribat a un acord per no renovar el seu contracte actual, i el pilot alemany deixarà l’escuderia italiana a finals d’aquesta temporada 2020. Sebastian Vettel va arribar a Ferrari l’any 2015 i hi ha estat amb dos contractes de tres anys. En les cinc temporades que ha corregut per l’escuderia italiana l’alemany ha disputat 102 grans premis i n’ha guanyat catorze. No ha estat campió mundial de formula 1 però en dues ocasions ha estat el subcampió (2017 i 2018)

“La meva relació amb Ferrari acabarà al final del 2020. Per aconseguir els millors resultats possibles en aquest esport es vital que totes les parts treballin en perfecte harmonia. L’equip i jo ens hem donar compte que ja no existeix un desitj comú de continuar junts més enllà de la present temporada i l’apartat financer no ha jugat cap paper en aquesta decisió conjunt” ha explicat Sebastian Vettel. El pilot alemany s’ha mostrat agraït a l’escuderia Ferrari pel temps que ha estat amb ells i ha dit que el seu objectiu és acabar la temporada amb Ferrari i poder tornar a compartir bons moments.

Mattia Binotto, director gerent de la gestió esportiva i director de l’equip ha explicat en una nota de premsa de Ferrari: “És una decisió conjunta y en la que les dues parts consideren que és el millor. No ha sigut una decisió fàcil per la vàlua de Sebastian com a pilot i persona, i no hi ha hagut una raó especifica que portés a aquesta decisió, només el fet que ambdues parts volien agafar camins diferents per arribar als seus objectius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)