Fórmula 1

Que arribi l’agost

Fórmula 1. El GP del Circuit de Barcelona-Catalunya, a porta tancada, apunta al 9 d’agost segons la versió del calendari que s’ha fet arribar als equips

La cita catalana de la fórmula 1 del 2020 es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el 9 d’agost si es confirma la proposta de calendari de què disposen ja els equips. En circula una altra amb el GP català el 23 d’agost, però sembla que la realitat aposta més pel 9.

En tot cas, amb una data o una altra, el fet que el GP es disputi a porta tancada, tot i que sempre és un contratemps, és menys rellevant en aquestes circumstàncies perquè la perspectiva d’estar-se hores sota el sol de l’agost i en un ambient reescalfat de tot l’estiu no és un estímul per comprar entrada.

A més, amb els grans premis a porta tancada, Liberty s’avé a renegociar els drets perquè les curses no representin la ruïna dels circuits. El circuit català sempre ha estat predisposat a assumir la data que proposés Liberty si ho podia lligar amb la negociació del pròxim contracte, per més anys.

Dinou curses

El calendari que s’ha filtrat conté 19 grans premis que es disputarien entre el 5 de juliol i el 13 de desembre. Arrenca a Àustria amb dos GP consecutius (5 i 12 de juliol) i continua el 26 de juliol i el 3 d’agost (Anglaterra o Alemanya). Catalunya (9 d’agost), Hongria (23 d’agost), Bèlgica (30 d’agost), Itàlia (6 de setembre), l’Azerbaidjan (20 de setembre) i Rússia (27 de setembre) completen la fase europea.

La tardor es reparteix entre Àsia i Amèrica. Arrenca el 4 d’octubre a la Xina i continua al Japó (11 d’octubre), els Estats Units (25 d’octubre), Mèxic (1 de novembre), el Brasil (8 de novembre), el debutant Vietnam (22 de novembre) i dues curses a Bahrain (29 de novembre i 6 de desembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)