Fórmula 1

El Gran Premi de F-1 serà serà el 16 d’agost

Motor. La FIA ja ha aprovat el nou calendari i la cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya serà la sisena del campionat

La Fórmula 1 ha anunciat les vuit curses inaugurals de la temporada 2020 després de l’ajornament forçat del mundial a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. En aquesta primera part del campionat s’hi ubicarà el Gran Premi d’Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, el 16 d’agost. Amb el vistiplau de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), les dues primeres curses puntuables tindran com a escenari el circuit de Spielberg (Àustria), el 5 i el 12 de juliol. El 19 de juliol es competirà a Budapest, i les dues proves següents es disputaran a Silverstone, el 2 i el 9 d’agost. Després de la cursa al traçat català, es tancarà la primera part del curs a Spa-Francorchamps (30 d’agost) i Monza (6 de setembre). Totes aquestes curses es disputaran sense públic a les grades. Els organitzadors esperen que l’evolució de la pandèmia permeti completar entre 15 i 18 curses fins a final d’any, tot i que de moment només ha confirmat aquestes vuit primeres.

En un comunicat emès des del Circuit de Barcelona-Catalunya s’indica: “La FIA i la Formula 1 compten amb un pla sòlid i detallat per tal d’assegurar que les curses del Campionat del Món mantinguin els estàndards al màxim nivell amb l’aplicació d’estrictes procediments de seguretat durant la celebració dels Grans Premis. Els espectadors que tenen entrades del Gran Premi d’Espanya tenen diferents opcions, entre les quals s’ofereix el reemborsament. Es podrà fer la pertinent sol·licitud a través d’una plataforma on-line que estarà disponible a partir del 15 de juny.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)