Fórmula 1

Hamilton crea una comissió per promoure la diversitat racial a l’automobilisme

Formula 1. Busca involucrar als joves d’origen negre en les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques

El sis vegades campió mundial de formula 1 Lewis Hamilton ha anunciat la creació d’una comissió per promoure la diversitat racial en l’entorn de l’automobilisme. El britànic diu que vol un canvi real, tangible i mesurable basat en la seva pròpia experiència com a víctima del racisme. Les seves experiències l’han refermat en la idea que: “Ningú no parlarà més fort que jo quan afronti el racisme perquè ningú no sent i comprèn la meva experiència personal.” El campió mundial de fórmula 1 explica que la Comissió Hamilton es dedicarà a explorar com l’automobilisme es pot utilitzar com a vehicle per involucrar més joves d’origen negre en matèries com ara la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques, perquè puguin trobar feina en els equips o altres sectors.

El campió mundial de formula 1 explica que vol que es treballi en les escoles per involucrar als joves negres en activitats extracurricular científiques però també en les pràctiques de contractació problemàtiques que tenen com a resultat que menys graduats negres ingressin en les professions d’enginyeria. Hamilton també s’ha proposat que s’escolti als joves i graduats que s’estan enfrontant a tots aquesta desafiament tots els dies. El britànic ha afirmat: “S’ha acabat el temps dels gestos simbòlics. Espero que la comissió permeti un canvi real, tangible i mesurable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)