Motociclisme

Albert Arenas repeteix triomf a Moto 3

Motociclisme. El gironí suma la seva cinquena victòria al mundial i lliga dos triomfs per primer cop

Albert Arenas (KTM) ha guanyat la cursa de Moto 3 a Jerez, resolta al darrer revolt en una acció en què el gironí ha lligat el segon triomf en dues proves disputades aquest 2020. És la seva cinquena victòria al mundial, la segona seguida per primer cop.

“La cursa ha estat increïble, per la calor... Em marxava el pneumàtic del darrere però em sentia segur. Hem fet un canvi en el darrer minut a l’escalfament i anava el 24 però treballava per la cursa. I a la darrera volta he pensat que el podi estava bé però que si feia el que havia de fer en el moment adequat tindria opcions. M’he obert, he vist McPhee que arribava molt embalat i després m’he pogut posar per l’interior. Estic molt satisfet” ha dit el gironí en la senyal internacional de Moto GP.

En declaracions a DAZN, Arenas ha dedicat el triomf a totes les persones que estan patint o que s’han vist afectades per la COVID-19, ha dit que els pilots són uns privilegiats i que aquest temps aturat –133 dies des del seu triomf a Qatar– li han servit per millorar molt. El gironí també ha dedicat el triomf al seu amic i company d’entrenaments Àlex Rins.

Dominador

Arenas s’ha posat al davant a mitja cursa, a onze voltes per acabar i després d’haver estat esperant el seu moment en la tercera posició tret d’un moment en què Jeremy Alcoba (Honda) l’ha superat en el tercer lloc. Rodrigo i el tortosí s’han mantingut en el grup de dotze, liderat pel gironí, que anaven rodant en el mateix segon a mesura que passaven les voltes.

L’inici de les hostilitats ha fet que Arenas tornés al tercer lloc, Alcoba ha estat sancionat i Binder ha anat per terra a dues voltes per acabar. El gironí ha arribat al darrer revolt en la segona posició i, finalment, la caiguda de John McPhee (Honda) ha obert les possibilitats del líder del mundial, que havia agafat una bona traçada i que ha pogut entrar a meta triomfant per lligar el seu cinquè triomf, el segon seguit per primer cop.

Ogura i Arbolino, els dos d’Hona, han acabat segon i tercer mentre Rodrigo entrava setè i, Alcoba, amb la sanció quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)