Motociclisme

Marc Márquez té una fractura i serà intervingut a Barcelona

Motociclisme. El cerverí està en observació a l’Hospital de Jerez

“Marc Márquez ha patit un traumatisme directe sobre el braç dret que li ha fet una fractura al terç mitjà de l’húmer, completa tot i que no del tot desplaçada, amb possible afectació al nervi radial”. És el diagnòstic de Xavier Mir, traumatòleg del campionat del món de motociclisme, des de l’exterior de l’Hospital de Jerez.

Marc Márquez hi ha estat traslladat en ambulància després de caure a quatre voltes per acabar la primera cursa de Moto GP de l’any, i quan estava protagonitzant una espectacular remuntada després d’haver salvat una caiguda, a l’inici.

El campió del món serà traslladat a Barcelona aquest dilluns i haurà de passar per la sala d’operacions en les següents hores. Els serveis mèdics de l’organització del mundial no s’han volgut pronunciar sobre el temps de baixa de Márquez, que pot veure compromesa la seva lluita pel títol perquè avui no ha sumat cap punt, el cap de setmana que ve hi torna a haver cursa al mateix circuit, en el Gran Premi d’Andalusia i, al cap de quinze dies, hi haurà tres diumenges seguits amb curses: Brno (República Txeca) el 9 d’agost i Spielberg (Àustria) el 16 i el 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)