Fórmula 1

Hamilton (Mercedes) fa història a Hungaroring

Motor.

Lewis Hamilton (Mercedes) no ha deixat ni les engrunes al seus rivals al Gran Premi d’Hongria. Després de fer la seva pole número 90, avui ha igualat el rècord de victòries (8) en un mateix circuit que tenia Michael Schumacher i ha sumat el seu triomf número 86 en la F-1 després de dominar la prova des de la sortida i rematant la feina amb una volta ràpida en l’últim gir al circuit.

El britànic, a més, s’ha col·locat líder del mundial ja que Bottas no ha pogut completar el doblet de Mercedes per culpa, sobretot, d’una mala sortida en un gran premi que al final s’ha corregut sense pluja tot i l’amenaça constant d’uns núvols en forma de tempesta.

L’heroi del dia ha estat Max Verstappen (Red Bull). En la volta de reconeixement, encara amb el circuit xop, ha comès una errada, ha sortit de pista i ha xafat l’aleró del davant i ha malmès la suspensió. Els mecànics de l’equip han reparat el cotxe contrarellotge sobre la graella i l’holandès ho ha agraït amb la seva millor cursa del campionat i amb un meritori segon lloc amb un bòlid encara molt més lent que el Mercedes. Els Ferrari continuen sense aixecar el cap. Vettel ha estat cinquè i Leclerc, onzè. El quebequès Lance Stroll (Racing Point), que sortia tercer, no ha desaprofitat l’ocasió per igualar els seu millor resultat en un gran premi, el quart lloc d’Alemanya del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)