Més motor

Palou sortirà setè en el seu debut en les 500 milles d’Indianapolis

Motor. El vallesà ha mantingut la posició de la qualificació en la ‘Fast Nine’ on s’ha decidit la posició preferent, tot i haver fet una pitjor mitjana de velocitat

Àlex Palou (Dale Coyne) sortirà en la setena posició en el seu debut en les 500 milles d’Indianapolis. El vallesà ha mantingut la posició de la qualificació en la Fast Nine en la que s’ha decidit la posició preferent d’aquesta mítica cursa que es disputarà el diumenge 23. Àlex Palou ha fet una mitjana de 229.676 milles per hora, lluny dels 231.034 que va fer dissabte en la qualificació. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha fet la volta més ràpida 231.901 m/h dels nou participants, però en les altres tres ha baixat el rendiment per un problema i s’ha quedat amb 230.364, 228.083 i 228.398.

Dels nou pilots que han lluitat per la primera posició cap ha pogut millorar les seves mitjanes de velocitat de la qualificació en una jornada on hi havia molt més vent. La posició preferent l’ha aconseguit Mario Andretti (Andretti Austosport) amb 231.068 m/h. El nordmaericà també va ser el millor en la qualificació i també s’ha quedat lluny dels 231.351 que va aconseguir dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)