Fórmula 1

Hamilton torna a fer la posició preferent i Sainz sortirà tercer en el GP d’Itàlia

Fórmula 1. Els Mercedes han tornat a dominat la classificació, amb Bottas en el segon lloc, i el madrileny ha igualat el seu millor resultat

Lewis Hamilton i Mercedes han tornat a dominar una classificació de fórmula 1 i sortirà des de la posició preferent en el GP d’Itàlia. El britànic ha fet un registre d’1:18.887 i ha aconseguit la pole per sisena vegada aquesta temporada i la 94 de la seva carrera. A només 69 mil·lèsimes ha acabat el seu company d’equip, el fines Valtteri Bottas amb 1:18.956. La sorpresa de la qualificació l’ha donat el madrileny Carlos Sainz (McLaren) que ha fet el tercer millor registre (1:19.695) i ha igualat la seva millor classificació de sempre.

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull), l’únic pilot que ha inquietat als Mercedes en els últims Grans Premis, no ha estat encertat i sortirà de la cinquena posició (1:19.795) després de quedar-se a nou dècimes del millor registre. Els Ferrari, que estan a casa, s’han tornat a quedat lluny dels primers. El monegasc Charles Leclerc no ha passat a la Q3 i sortirà tretzè, mentre que l’alemany Sebastian Vettel s’ha quedat en la Q1 amb el dissetè temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)