Fórmula 1

Gasly (AlphaTauri) obté el seu primer triomf en un gran premi boig

Motor.

El francès Pierre Gasly (24 anys, AlphaTauri) ha sumat a Monza la seva primera victòria a la Fórmula 1 en un gran premi que ha tingut un desenllaç imprevist després que la cursa s’hagi aturat per bandera vermella. Per primer cop s’ha fet una segona sortida amb tots els cotxes des de la graella en l’ordre en què es trobaven en el moment de l’aturada.

Hamilton (Mercedes), líder durant la primera part, ha estat sancionat per haver entrat a canviar els pneumàtics amb el pit lane i tot i que ha remuntat en les últimes voltes s’ha hagut de conformar amb el vuitè lloc. El podi l’han completat Carlos Sainz (McLaren), el seu millor resultat a la F-1, i Lance Stroll (Racing Point).

Ha estat un altre dia negre per Ferrari ja que tant Vettel, que s’ha quedat sens frens, com Leclerc, que ha tingut un accident, han sortit de la pista. Verstappen (Red Bull), el segon del mundial, també ha acabat abandonant però Bottas (Mercedes) no ho ha aprofitat ja que només ha estat cinquè.

L’última victòria d’AlphaTauri (abans Toro Rosso) la va aconseguir, també a Monza, Sebastian Vettel fa dotze anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)