Fórmula 1

Setena ‘pole’ del curs per a Hamilton en el GP de la Toscana

Motor. L’anglès precedirà el seu company Bottas, que ha hagut d’avortar el seu últim intent de volta ràpida per una sortida de pista d’Ocon

L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes) continua engrossint el seu palmarès de posicions preferents. En el Gran Premi de la Toscana de Fórmula 1, en el circuit de Mugello, ha segellat la setena de la temporada, quarta de consecutiva, i la 95a de la seva carrera. Amb un registre d’1:15.144 ha establert un nou rècord del traçat i ha avantatjat en 59 mil·lèsimes el seu company d’equip Valtteri Bottas, que ha hagut d’avortar el seu últim intent de volta ràpida per una sortida en pista d’Esteban Ocon (Renault). La posició de sortida és especialment determinant en un circuit on els avançaments són molt complicats. La tercera plaça ha estat per a Max Verstappen (Red Bull), que ha precedit Alexander Albon (Red Bull) i Charles Leclerc, que ha salvat els mobles en el gran premi número 1000 per a Ferrari. Sebastian Vettel (14è), en canvi, no havia pogut passar el tall de la Q2. El sorprenent vencedor del Gran Premi d’Itàlia, el francès Pierre Gasly (AlphaTauri), s’ha quedat fora en el primer tall, en la Q1, i demà prendrà la sortida des de la setzena posició (1:17.125).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)