Dakar

Loeb disputarà el Dakar 2021 i serà company d’equip de Roma

Motor. El nou vegades campió mundial de rallis s’incorpora al nou projecte de Prodive, el Bahrain Raid Extreme

Sebastien Loeb, nou vegades campió mundial de rallis, disputarà el Dakar 2021 i serà company d’equip de Nani Roma en el nou projecte de Prodive, el Bahrain Raid Extreme. El francès, de 46 anys, ha tancat la seva última etapa en el mundial de rallis i afrontarà una nova aventura en el Dakar acompanyat del seu copilot de sempre, Daniel Elena. El cotxe de Sebastien Loeb i Nani Roma serà un prototip T1 4x4 amb un motor biturbo de gasolina V6 de 3,5 litres i 405 cv.

El pilot francès ha disputat el Dakar en quatre ocasions i el seu millor resultat va ser el segon lloc l’any 2017. En la seva última aparició, l’any 2019 va ocupar la tercera plaça. Sebastien Loeb ha explicat: “BRX té grans ambicions per al Dakar 2021 i estic emocionat de ser part de l’aventura amb l’equip. Hi ha una enorme quantitat d’experiència en cada àrea d’aquesta estructura. Confio que arribarem a les dunes com a candidats reals el proper gener”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)