Motociclisme

Viñales lidera el domini de Yamaha en els primers lliures del GP d’Aragó

Han ocupat les tres primeres posicions en els entrenaments de Moto GP

Maverick Viñales (Yamaha) ha iniciat el GP d’Aragó dominant els primers entrenaments lliures i ha sigut el més ràpid amb un temps d’1:49.866. Tres Yamaha han ocupat les tres primeres posicions amb Franco Morbidelli a només 85 mil·lèsimes i el líder del mundial, Fabio Quartararo, a 276. L’italià i el francès han anat per terra en els darrers minuts de la sessió. Àlex Márquez (Honda) ha tornat a estar al davant i ha aconseguit el quart millor registre (1:50.176), tot i que ha patit una caiguda a meitat de la sessió, però no l’hi ha impedit agafar la segona moto i fer el seu bon registre.

Els primers entrenaments de Moto GP s’ha ajornat uns vint minuts perquè feia molt de fred a primera hora i els comissaris han considerat que era perillós que sortissin a pista perquè els pneumàtics no agafarien la temperatura necessària. Feia uns minuts havia acabat els primers lliures de Moto 3.

Albert Arenas (KTM) s’ha agafat els primers entrenaments lliures de Moto 3 amb tranquil·litat i ha finalitat amb el tretzè temps (2:00.825). En la primera tanda ha estat entre els millors i durant uns minuts ha sigut el més ràpid, però en la segona no ha buscat un temps. El millor registre l’ha marcat el sud-africà Darryn Binder (KTM) amb 1:59.813. Jeremy Alcoba (Honda), ha sigut declarat apte per competir després de la seva caiguda a Le Mans i ha fet el 28è temps (2:03.023).

Xavi Vierge (Kalex) ha obtingut el permís per disputar el Gran Premi tot i les quatre fractures que té en els peus, tres en el dret i una en l’esquerra. S’ha provat en els primers lliures i ha acabat en la 23a posició amb 1:55.231, a dos segons del millor registre. La primera posició l’ha ocupat el britànic Sam Lowes (1:53.391).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)