Fórmula 1

Aràbia Saudita tindrà Gran Premi de fórmula 1 a partir del 2021

Seria una cursa nocturna en un circuit urbà a la ciutat de Jiddah

El calendari de la fórmula 1 de l’any 2021 tindrà una nova cursa que es disputarà a l’Aràbia Saudita. És disputarà en el mes de novembre en un circuit urbà de la ciutat de Jiddah, la segona ciutat més grand del país que està situada al costat del mar Roig, i serà nocturna. Els responsables de la fórmula 1 i els dirigents de la Federació Saudita d’Automòbils i Motocicletes ho han anunciat de manera oficial, i han dit que la seva associació serà per temps. En principi els dos primers anys es disputaria en aquesta ciutat costanera i més endavant podria disputar-se en el nou circuit de Qiddiyah, a Riad, que encara està pendent d’homologació.

El calendari de la fórmula 1 de l’any 2021 s’ha de presentar en les properes setmanes i en principi comptarà amb 23 curses, les 22 que estaven previstes pel 2020 abans de la pandèmia de Covid-19 més la d’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)